Julenyt fra Forstanderen 2017

Så kom julen – og oveni købet med lidt snevejr!!!

Julen på BHP startede for alvor ved årets julemarked lørdag den 2. december fra kl. 10.00 til 14.00.

Julemarkedet blev i år afholdt rundt på alle skolens linjer og tilbud. Her kunne gæsterne gå på rundtur. Vi oplevede det som en stor succes på den enkelte linjer, da interessen for andre produktioner end dem der var til salg på dagen, fik meget fokus.

BHPs radio var i fuld sving med info og julemusik og kunne høres overalt på skolen.

Dagen igennem var der en rigtig hyggelig stemning på hele skolen og der var rigtig mange besøgende, som vi takker for kiggede forbi og var med til at gøre dagen til det den var.

Fotos fra dagen kan ses på BHP’s Facebook side.

I løbet af december måned har vi traditionen tro kunne følge med i Jul på Vesterbro som er blevet vist af filmlinjen hver morgen i kantinen – og ved morgensang stod den selvfølgelig på sangen fra samme julekalender.

Torsdag den 14. december blev der afholdt elevjulefrokost i vores dejlige store kantine.

Først med god julemad lavet af Mad & Service og serveret af lærerne, senere med fælles aktiviteter ved deltagerrådet og julemusik mixet af musiklinjen.

BHP har i 2017 aktivt deltaget i mange forskellige eksterne produktioner, såsom Speeddating på Ballerup Rådhus, Speciel Skills, Skills, Ungdommens Folkemøde m.fl.

onsdag den 20. december 2017 er sidste skoledag inden jul

– og den første skoledag er torsdag den 4. januar 2018.

Jeg vil gerne takke alle lærere, elever, bestyrelse på BHP, samt eksterne samarbejdspartner for et godt samarbejde i det forgangne år.

Jeg ønsker alle elever, lærere og andre med relation til BHP en rigtig glædelig jul,

samt et godt nytår.

Mange julehilsner