Sommernyt 2017 fra Forstanderen

Så blev det endnu engang sommerferie på BHP

Den anden Good Sound Festival blev skudt i gang kl. 14.30 den 1. juni af Herlevs borgmester Thomas Gyldal Pedersen. Good Sound Festivalen er en musikfestval som har set dagen lys på Ballerup Herlev Produktionshøjskole i 2016, hvor der var inviteret deltagere fra alle landet produktionsskoler.

I år deltog 8 skoler; Korsør Produktionshøjskole, Produktionshøjskolen i Brøndby, Ishøj produktionsskole Møllen, Hvidovre Produktionsskole, Produktionsskolen i Greve – og Høje Taastrup, Frederiksværk produktionsskole og selvfølgelig Ballerup Herlev Produktionshøjskole.

Der var en akustisk scene og en elektrisk scene, som der blev spillet på skiftevis, således at der hele tiden var livemusik fra kl. 14.30 til 20.30

Der var to dommere ved hver scene Musikteaterchef i Baltoppen Ib Jensen, sangerinder og sangskrivere Rebekka Thornbech og Louise Dubiel – begge kendt fra MGP og musiker og producer Papa fra Vognporten i Ballerup. Dommerne voterede og uddelte diplomer og statuetter fra den lille scene som afslutning på festivalen.

Arrangementet var atter en stor succes på alle måder og dette vil Ballerup Herlev Produktionshøjskole glæde sig til gentage til næste år den 31. Maj 2018, hvor vi håber på endnu flere deltagende skoler.

Årets sommermarked blev afholdt lørdag den 17. juni kl. 10-14 i strålende solskin!

Udover skolens mange boder med salg af spændende produktioner, var der hoppeborg og rodeotyr til børnene, samt ansigtsmaling og leg med modellervoks produceret af eleverne, produktion af kopper mv. med fotos på, spillet børnemusik og dans på scenen og meget, meget mere..

Årets outtrotur foregik denne gang på skolens områder, hvor der blev slået telte og lavet mad på bål. Nogle super hyggelige dage op til skoleårets afslutning.

Skolens FSA undervisning er vel overstået for i år og flere kom afsted med meget flotte karaktere og stort set alle fik deres 02 hjem, så de kan opstarte en erhvervsuddannelse.

Alle modtager afgangsbevis, samt alle afsluttende elever deres kompetencebevis på sidste skoledag fredag den 30. juni 2017.

Skolens vejledere har atter haft travlt med at få indskrevet alle nye elever til efter sommerferien og vi er ved at få fyldt godt op til efter ferien. MEN, tøv ikke med at kontakte os – måske er der stadig den rigtige plads til dig!

Vores STU har haft stor efterspørgsel i år og vi leder i skrivende stund efter nye lokaler på området til vores STU elever.

Så hvis du står og har brug for et godt tilbud i et levende ungdomsmiljø, kan du læse mere om uddannelsen her på hjemmesiden under linket STU.

Skolen har fortsat to KUU tilbud indenfor Sundhed, omsorg og ernæring – og ejendomsservice, anlægsgartner og lager.

Første hold fra sidstnævnte tilbud har netop afsluttet deres uddannelse som erhvervsassistenter den 26. Juni 2017 – Et stort tillykke til dem!

Elevernes første skoledag er tirsdag den 8. august kl. 8.00

Indkrydsning foregår i kantinen fra 8.10-8.20

Vi glæder os meget til at byde alle velkommen.

Torsdag den 17. august fra kl. 16 til 20 er der forældrearrangement på BHP

– nærmere information følger efter ferien.

I uge 34 er der Temauge på tværs af hele skolen, hvor alle nye og gamle elever kan lære hinanden bedre at kende.

Billeder fra de forskellige arrangementer kan ses på skolens Facebook side @bhp.dk – linket findes også på skolens hjemmeside. På denne side kan man løbende følgende dagligdagens store og små øjeblikke på BHP.

Tak for et godt skoleår – tak til alle elever, lærere, samarbejdspartner og skolens bestyrelse.

Mange hilsner og rigtig god sommer til jer alle.

Tina Jensen