Nyt fra forstanderen

Så blev det atter jul på BHP……

Julen startede ved årets julemarked lørdag den 26. november fra kl. 10.00 til 14.00. Størstedelen af Julemarkedet blev afholdt i vores gård, med gammeldags boder og salg fra alle linjer, og BHP radio var i fuld sving med info og julemusik.

Derudover var der salg af gløgg og æbleskiver og gourmet hotdogs i skolens kantine, hvor også foto holdte til med deres julefotosstand og Grafisk linje lavede fotos på kaffekrus. Musiklinjen stod for julemusikken i kantinen. KUU stod for bankospil med flotte præmier. Sidst, men ikke mindst var STU-cafeen åben med kaffe, te, hjemmebag og salg af diverse små kreative ting. Dagen igennem var der en rigtig hyggelig stemning på hele skolen og der var rigtig mange besøgende, som vi takker for at de kiggede forbi og var med til at gøre dagen til det den var.

Fotos fra dagen kan ses på BHP’s Facebook side.

I løbet af december måned har vi traditionen tro kunne følge med i ‘Jul på Vesterbro’, som er blevet vist af filmlinjen hver morgen i kantinen

Torsdag den 15. december blev der afholdt elevjulefrokost, som i år stod i hyggens tegn, først med god julemad lavet af Mad & Service og serveret af lærerne, senere med fælles pakkespil, julesang og brætspil og julemusik.

BHP er gennem 2016 vokset til et elevtal på 230 elever og 40 ansatte – dette skyldes en stigning i produktionsskoleelever, men også opstarten af den nye kombinerede ungdomsuddannelse – KUU.

BHP har aktivt deltaget i forskellige eksterne produktioner i lokalsamfundet, såsom ‘Speeddating’ på Ballerup Rådhus, ‘Hash ud af Herlev’ og ‘CreaTown’ i Herlev.