Praktiske informationer

STU mødetider

Eleverne skal som udgangspunkt indskrives i receptionen hver dag 8.00 – 8.15.

Derefter er der fælles morgenmad i skolens kantine frem til kl. 8.40, hvor undervisningen starter.

Mandag  8.00 – 13.00*
 Tirsdag  8.00 – 13.00**
 Onsdag  8.00 – 13.00
 Torsdag  8.00 – 14.00***
 Fredag  8.00 – 12.30

*Der er indlægges individuelle samtaler med hver enkelte elev på mandage efter frokost. Dvs. at eleverne skiftes til at blive på skolen om mandagen til samtale. Her samles der op på elevens mål og ønsker.

**Elevernes mødetider kan variere, da disse er individuelt tilrettelagt. Fx. kan eleverne have timer til kl. 15 på tirsdage, hvis de følger BHP’s almenundervisning eller ønsker mere tid på linjerne.

***Torsdag er typisk den dag STU tager på tur ud af huset. Så på denne dag KAN tidspunktet for dagens afslutning variere.

Ved sygdom

Ved sygdom eller forsinkelse skal der ringes til skolens kontor eller elevens kontaktperson mellem 8.00 – 8.30

Ved sygdom over længere tid, skal der stadig ringes til skolen hver dag.

Ferier

STU følger som udgangspunkt produktionshøjskolens ferieplan. Der kan efter aftale afholdes efterårsferie og vinterferie. Hvis du har brug for ferie uden for de fastlagte ferier, kan du tale med os om det.

Outrotur

Til foråret 2016 afholdes der en outrotur som afslutning på skoleåret.

Skolefest

Der afholdes to skolefester om året på produktionshøjskolen. Det er deltagerrådet, der arrangerer festerne. STU har 1 repræsentant i deltagerrådet. STU-eleverne deltager I disse arrangementer.

Åbent Hus

Der afholdes 2 gange ‘åbenthus’ om året på Produktionshøjskolen. Her kan forældre, venner, bekendte og andre nysgerrige komme og besøge skolen. STU-eleverne har egen sælgende bod til disse arrangementer.

Se datoerne for arrangementerne her…

Forældresamarbejde

Der gælder forskellige regler, alt efter om du er under eller over 18 år gammel:

• Hvis du er under 18 år, kan vi i visse tilfælde have tæt kontakt med dine forældre/værge.
  • Hvis du er over 18 år, skal vi have din tilladelse til at kontakte dine forældre/værge.
  • Derud over er der arrangementer, både på din linje og på skolen, hvor forældre vil blive inviteret til at deltage.

Samtykkeerklæring

Når du begynder på Produktionshøjskolen skal du skrive under på en samtykkeerklæring. Dvs. at du giver os tilladelse til at få papirer fra hospital, psykolog, som belyser dine problemer.

Hvordan kommer jeg til skolen?

Der er flere måder at komme til skolen.
Bus 350S går lige til døren.
S-tog til enten Skovlunde eller Malmparken station. Derfra er der ca. 10 minutters gang til skolen.

Links:

Sådan finder du os